EEN FULL SERVICE COMMUNICATIEBUREAU

Het gehele communicatietraject bieden we geïntegreerd aan. Wij werken met merkstrategen, reclamecreatieven, back-enders, front-enders, data analisten, mobile strategen, eCRM marketeers, brand activisten, database marketeers, graphic designers, online creatieven, allemaal friends met ervaring, talent of in ieder geval een bijzondere reclameknobbel.

HET GROTE IDEE

HOUDINI brengt alles terug tot de kern. Ook in het omnichanneltijdperk gaat het nog altijd om het grote idee. Het idee dat een merk een relevante plek geeft op deze wereld. Het idee dat het merk jarenlang vooruit helpt en zich makkelijk laat uitrollen in elk denkbaar middel.

Om tot het grote idee te komen moet je weten wat er speelt. Wat beweegt de doelgroep? Hoe ziet de wereld er morgen uit? Wat is een unieke insight? Trend, merk -en communicatie strategen werken nauw samen met de klant en creatieven. Zo komen we tot een communicatieplan dat het verschil gaat maken en een goede R.O.I. gaat opleveren.

ÉÉN DEUR, ÉÉN CONTACTPERSOON

Alle friends samen hebben één deur met één contactpersoon. Hoe het team er ook uitziet. Hierdoor word je maximaal ontzorgd, werk je efficiënt, krijg je consistentie in het werk en controle over het project en de kosten.

BEKIJK ONS WERK